De Klussenier Gert-Jan van Gemert

De Klussenier Gert-Jan van Gemert
De Klussenier Gert-Jan van Gemert

Polshof 32
6634 AS Batenburg

Dien uw aanvraag in »

0487 50 61 81
06 2907 7715
gert-janvangemert@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 60444584

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Gert-Jan van Gemert en ik ben woonachtig in Batenburg. In dit mooie stadje aan de Maas woon ik samen met mijn vriendin, onze drie kinderen en de huisdieren. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en rond uw woning of bedrijf.

Ik heb erg veel ervaring met verbouw- en renovatie werkzaamheden in huis. Doordat ik van jongs af aan altijd aan het klussen was heb ik mezelf op meerdere vlakken in de bouw ontwikkeld. Eigenlijk is mijn werk tevens mijn hobby. Met veel plezier heb ik al bij veel mensen in Batenburg en omgeving een verbouwing van een keuken, badkamer, dakkapel gerealiseerd.

Waar kan ik u mee van dienst zijn?
Op het gebied van renovatie- en onderhoudswerk is er niets wat ik niet maken kan. U kunt bij mij terecht voor uiteraard de verbouwing van uw badkamer, keuken of zolder. Maar ook voor alle timmerwerkzaamheden, de realisatie van een aanbouw en voor onderhoud en renovatie aan uw woning of bedrijfspand. Kortom, ik ben beschikbaar voor alle grote maar ook kleine klussen.

Niet alleen verzorg ik de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, ik kan ook de inkoop van het materiaal verzorgen en bij grotere projecten zal ik, wanneer nodig, een collega inhuren. Ik verzorg de verbouwing vanaf de aanvraag tot en met de oplevering. Hierdoor hebt u één aanspreekpunt.

Mij is niks te gek. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt gerust vrijblijvend contact met mij opnemen om uw wensen door te spreken. Net zoals mijn collega Klusseniers reken ik geen voorrijkosten. Tevens ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. 

Ik wens u nog een fijne dag en wellicht tot snel voor een afspraak.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Batenburg voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Veranda plaatsen
  • Metselwerk
 
Loading...